Tyndall
A vendéglátói üzletmenet speciális, melynek átlátható, gördülékeny fenntartásához az üzlet tulajdonosának és vezetőjének speciális rendszerre van szüksége.
A Tyndall rendszer a vendéglátó egység négy életterébe ékelődik be az üzletmenet tehermentesítése érdekében:
- Online tér, avagy az üzletegység webshopja
- Offline tér, avagy az üzletegység fizikai helyszínének asztalai
- Konyha tér
- Raktár tér
Ennek megfelelően pedig három nagy modulból tevődik össze:
A Tyndall további előnyöket tartogat, hiszen:
- átláthatóvá teszi a konyha leterheltségét,
- jogosultság kezelés funkciójával, más-más adatokhoz férhet hozzá a tulajdonos, az üzletvezető és a személyzet,
- átlátható és könnyen kezelhető bárhol, bármikor, bármilyen eszközről,
- statisztikai kimutatások, táblázatok és diagramok segítségével az üzleti és pénzügyi folyamatok áttekinthetők,
- a költségek és a bevételek, valamint az árak alakulása grafikus kimutatásokkal könnyen értelmezhetővé,
- a napi, heti és havi teljesítmények könnyedén értékelhetővé válik.
Kinek ajánljuk?
kis és nagy éttermek pizzériák bisztrók sörözők üzemi étkezdék bowling termek kávézók cukrászdák pékségek borászatokKapcsolat: ergomarketing.hu